Menu

breadcrumbbar

14 Januari 2018: Downtime verwacht.

In verband met veiligheidspatches met betrekking tot de Spectre- en Meltdown-kwetsbaarheden die recent in het nieuws zijn geweest is onze hoster genoodzaakt hun servers bij te werken. Wij nemen namens u diensten af die op deze servers draaien.
Helaas kan vanwege de schaal waarop deze patches doorgevoerd moeten worden met geen enkele mogelijkheid zeker gezegd worden wanneer onze servers bij hen opnieuw opgestart worden om deze patches toe te passen.

In de periode van 15 januari t/m 19 januari zullen (tussen 9:00 en 18:00 uur) gefaseerd servers bij onze hoster bijgewerkt worden en opnieuw opgestart worden. Wij hebben helaas geen invloed over het exacte tijdstip. U kunt hierdoor tijdelijke downtime ondervinden, waarvan onze hoster en wij hopen dat deze van korte duur zal zijn.

Voor meer informatie over deze kwestsbaarheden, zie meltdownattack.com.

Update - 15 januari 2018

Werkzaamheden zijn voltooid.

Webbased software-oplossing op maat

Wij van Youconix specialiseren ons in het leveren van web-gebaseerde software-oplossingen op maat. Zoals U het wilt, kunnen wij het leveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vandaal, en simpelweg 'goed' is voor ons niet goed genoeg: wij gaan een stapje verder.

Bekijk onze producten Neem contact met ons op